Puericultura - Termos Jane pentru mancare solida 550 ml

Termos Jane pentru mancare solida 550 ml

Termos pentru mancare solida Jane

  • Termos pentru mancare solida Jane
Termos Jane pentru mancare solida 550 ml
Termos pentru mancare solida este foarte util in plimbarile tale cu bebelusul. Il poti lua in parc, in vizita la bunici sau prieteni, la picnic.
Recipient rezisent la lovituri.
Ideal pentru scurte plimbari. Temperatura hranei va scadea conform graficului mentionat pe cutie (dupa prímele 2 ore, temperatura hranei scade cu aproximativ 25 grade C).
Este foarte practic si util, fiind usor.
Este usor de spalat.
Destinat pastrarii hranei solide.
Materialele utilizate au o calitate foarte buna. Realizat din plastic care nu contine PVC, PBA, plumb sau alte substante daunatoare pentru copil.
Capacitate 550 ml.
41,00 RON

Disponibilitate: in stoc

* Campuri obligatorii

Descriere

Detalii

Capacitatea: 550 ml. Pastreaza temperatura constanta a hranei (rece sau cald) multumita capacului si peretilor dubli. Temperatura hranei va scadea conform graficului mentionat pe cutie (dupa prímele 2 ore, temperatura hranei scade cu aproximativ 25 grade C). Rezistent la lovituri. Usor, practic si sigur de utilizat atat acasa cat si in drumetii. A se pastra in locuri reci, uscate si curate departe de surse de caldura. A se spala inainte de fiecare utilizare. Nu utilizati detergenti abrazivi. Nu utilizati in cuptoarele cu microunde. Recomandare pentru pastrarea hranie calde pe o perioada mai mare de timp: inainte de utilizare incalziti recipientul in apa fiarta timp de 5 minute. In acest fel, hrana isi va pastra temperatura dorita o perioada mai indelungata. Conform UNE-EN14372. intotdeauna utilizati acest produs sub supravegherea unui adult. Intotdeauna verificati temperatura hranei copilului. Pastrati componentele care nu sunt utilizate, departe de copil. Pastrati aceste instructiuni pentru referiri ulterioare. Termosul poate sa difere usor fata de fotografie. o perioada mai indelungata. Conform UNE-EN14372. intotdeauna utilizati acest produs sub supravegherea unui adult. Intotdeauna verificati temperatura hranei copilului. Pastrati componentele care nu sunt utilizate, departe de copil. Pastrati aceste instructiuni pentru referiri ulterioare. Termosul poate sa difere usor fata de fotografie.
Documentatie
Documentatie
Brand Jane
Culoare Nu
TVA Inclus
Comentarii

Produse din aceeasi categorie cu - Termos Jane pentru mancare solida 550 ml

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.