Puericultura - Miniland Warmy Plus 89034 incalzitor si sterilizator biberoane pentru casa si auto

Miniland Warmy Plus 89034 incalzitor si sterilizator biberoane pentru casa si auto

incalzitor Miniland Warmy Plus 89034

  • incalzitor Miniland Warmy Plus 89034
Miniland Warmy Plus 89034 incalzitor si sterilizator biberoane pentru casa si auto

Incalzitor si sterilizator casa si auto Miniland Warmy Plus 89034


Incalzeste un biberon in aproximativ 3 minute. Se pot incalzi biberoane cu capacitatea de pana la 330 ml, precum si recipiente similare. Warmy Plus sterilizeaza 1 biberon si accesoriile aferente, in acelasi timp. Include recipient cu gradatie pentru masurarea cantitatii de lichid utilizat. Warmy Plus este compact, componentele putand fi scoase usor pentru a fi curatate. Deconectare automata in momentul in care se termina programul de incalzire sau sterilizare.

225,00 RON

Disponibilitate: in stoc

Descriere

Detalii

Caracteristici generale:

Incalzeste un biberon in aproximativ 3 minute. Se pot incalzi biberoane cu capacitatea de pana la 330 ml, precum si recipiente similare.

Sterilizeaza 1 biberon si accesoriile aferente, in acelasi timp. Include recipient cu gradatie pentru masurarea cantitatii de lichid utilizat.

Este compact, componentele putand fi scoase usor pentru a fi curatate.

Deconectare automata in momentul in care se termina programul de incalzire sau sterilizare. Cu indicator luminos si auditiv, pentru anuntarea finalizarea programului de incalzire a biberoanelor.

Functioneaza numai pe baza de abur cald.

Este prevazut cu adaptor pentru a fi utilizat si in masina.

Recomandare: este de preferat sa se utilizeze apa plata sau distilata, pentru o functionare ideala a aparatului, precum si pentru prelungirea duratei de viata.

Caracteristici tehnice: Voltaj: 220 / 230 V AC 50 (pentru casa); 12 V (pentru masina) Puterea in Watt: 320 W (pentru casa); 100 W (pentru masina)

Timp aproximativ necesar pentru incalzirea biberoanelor: 3 minute (timpul difera in functie de capacitatea biberoanelor, precum si daca se utilizeaza in casa sau in masina)

Durata aproximativa de sterilizare: 10 minute (timpul difera in functie de locul unde se utilizeaza: in casa sau in masina)

Garantie: 24 luni

Documentatie
Documentatie
Brand Miniland
Culoare Nu
TVA Inclus
Comentarii

Produse din aceeasi categorie cu - Miniland Warmy Plus 89034 incalzitor si sterilizator biberoane pentru casa si auto

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.