Supraveghere si siguranta - Sistem de Monitorizare Digital AL - Tommee Tippee

Sistem de Monitorizare Digital AL - Tommee Tippee

Sistem de monitorizare Digital AL

  • Sistem de monitorizare Digital AL
Sistem de Monitorizare Digital AL - Tommee Tippee

Sistem de monitorizare a bebelusului ultraperformant de la Tommee Tippee , dotat cu functia inteligenta de a raspunde bebelusului.


Unitatea copilului este dotata cu ecran LCD, lumina de veghe reglabila din unitatea parentala si afisarea temperaturii in camera bebelusului.
563,00 RON

Disponibilitate: in stoc

Descriere

Detalii

Caracteristici: Foloseste tehnologia DECT (Digital Enhanced Cordless Thechnology), care ofera zero interferente. Ultraperformant: unitatea parentala dotata cu functia inteligenta de a raspunde bebelusului, cu posibilitatea de reglare a volumului, ecran LCD, selectie automata a canalelor, afisarea temperaturii in camera bebelusului, baterie reincarcabila, suport. Unitatea copilului este dotata cu ecran LCD, lumina de veghe reglabila din unitatea parentala si afisarea temperaturii in camera bebelusului. Raza de actiune este de 300 m si este dotat cu alarma de iesire in afara razei de actiune. Design inovativ, usor de montat si utilizat. Premitat JUNIOR DESING AWARDS 2011 - pentru cel mai bun sistem de monitorizare pentru copii

Documentatie
Documentatie
Brand Tommee Tippee
Culoare Nu
TVA Inclus
Comentarii

Produse din aceeasi categorie cu - Sistem de Monitorizare Digital AL - Tommee Tippee

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.