0item(s)

Nu aveti nici un produs in cos.

Despre SEO, webdesign, administrare site si Magento, este directorul in care imi propun sa mai scriu din cand in cand un articol despre ce am descoperit noi pe parcursul creatiei, administrarii sau utilizarii site-ului www.bebepunk.ro. Daca te afli aici inseamna ca te preocupa modul in care functioneaza site-ul tau, sau intentionezi sa-ti faci unul.

Este bine ca te preocupa pentru ca lumea nu sta in loc, site -urile vechi nu mai corespund din punctul de vedere al motoarelor de cautare si in special al google iar ce functiona bine acum 5-6 ani in mod sigur nu mai functioneaza deloc azi. In ultimii ani s-au facut schimbari majore in algoritmurile de cautare pentru ca utilizatorii acestora (clientii tai) sa primeasca cea mai relevanta si actuala informatie cu putinta.

Nici concurenta nu a stat pe loc si cel mai probabil observi zilnic noi si noi site-uri care vand aceleasi lucruri dar care cumva apar din ce in ce mai in fata in motoarele de cautare, pe cuvinte cheie care alta data scoteau site-ul tau pe pozitii foarte bune.

Product was successfully added to your shopping cart.

SEO

Seteaza directie descendenta

   

1 Produs(e)

Seteaza directie descendenta

   

1 Produs(e)