Grupa 0-18 kg - Scaun auto copii Cybex Sirona Isofix

Scaun auto copii Cybex Sirona Isofix

Cybex Sirona Autumn Gold 2014

  • Cybex Sirona Autumn Gold 2014
  • Cybex Sirona Heavenly Blue 2013
  • Cybex Sirona Candied Nuts 2013
  • Cybex Sirona Grafitty Green 2013
  • Cybex Sirona Poppy Red 2013
  • Cybex Sirona Violet Spring 2013
Scaun auto copii Cybex Sirona Isofix
Scaun auto copii Cybex Sirona Isofix

Probabil cel mai confortabil, dar cert cel mai sigur scaun auto pentru copii si bebelusi, recomandat de la nastere si pana la 4 ani, Cybex Sirona Isofix este scaunul auto care inglobeaza cele mai avansate tehnologii si cele mai moderne materiale pentru un produs de-a dreptul revolutionar.

Sirona, pe langa sistemul de fixare isofix contine si un picior suplmentar sprijinit pe podeaua autoturismului, care rigidizeaza baza de fixare si previne rotirea scaunului in cazul unui impact violent, absorbind din forta acestuia.

Sirona este pivotant, adica se poate roti fata de baza la 360° si permite astfel instalarea atat cu fata cat si cu spatele spre directia de mers, iar in plus fata de alte scaune auto, permite si rotirea la doar 90° cu fata spre portiera masinii pentru a ajuta la pozitionarea in scaun a copilului.

Producator: Cybex Germania
Cod Produs: 512120
Recomandat: de la nastere si pana la 4 ani
2.205,00 RON

Disponibilitate: Stoc terminat

Descriere

Detalii

Sirona de la Cybex este castigatorul RedDot Design Award 2012, propunandu-si nu doar sa respecte standardele de siguranta si confort ci sa stabileasca noi limite in siguranta copilului.

Sistemul unic de conectare al scaunului cu sasiul masinii (Seat-to-Chassis Technology), creeaza o legatura directa intre structura de rezistenta a scaunului si sasiul masinii. In caz unei coliziuni, forta impactului fiind transmise catre structura masinii, diminuand-o, pentru asigurarea sigurantei sporite a copilului. Sistemul este in curs de patentare.

Conceptul tehnologic L.S.P. System (Linear Side-Impact Protection System) confera protectie superioara in cazul impactului lateral. Acest sistem este telescopic, fiind ajustabil. Impulsul in cazul unei coliziuni laterale este redus sistematic cu o serie de reactii declansate pentru protectia capului si umarului copilului, absorbind impulsul initial si blocand partile sensibile ale capului si copilului in zona de siguranta a scaunului.  Sistem in curs de patentare.

Spatarul este reglabil in 7 pozitii diferite cand scaunul este pozitionat cu spatele la directia de mers si 5 pozitii diferite cand scaunul este pozitionat cu fata catre directia de mers. Ajustarea se face apasand un singur buton, cu o singura mana. Butonul este usor accesibil.

Tetiera este reglabila in 10 pozitii, si ajusteaza automat si inaltimea centurilor de siguranta.

Scaunul este prevazut in peretii laterali cu doi magneti, astfel incat hamurile de siguranta sa se fixeze mai bine in partile laterale ale scaunului, astfel incat sa nu incomodeze atunci cand este asezat copilul in scaun.

Materialele textile lasa pielea sa respire, nu contin materiale daunatoare copiilor, nu intretin focul si in acelasi timp evita alunecarea facila a copiilor pe ele. Se pot spala la masina de spalat automata, la o temperatura a apei de maxim 30 grade C.

Acest scaun auto a fost proiectat si testat in Germania.

Caracteristici tehnice scaun auto copii Sirona Isofix:
- Grupa de varsta 0/1 (greutatea : 0 - 19 kg sau aproximativ 0 luni – 4 ani)
- Este prevazut cu sistem de prindere ISOFIX
- Spatar reglabil: 7 / 10 pozitii
- Tetiera reglabila pe inaltime: 10 pozitii
- Garantie: 2 ani
- Dimensiunile exterioare aproximative (L x l x H / cm): 690 x 440 x 530 - 580
- Greutate scaun: aproximativ 15 kg
- ECE-R44/04 din data de 23 Iunie 2005. Pentru a constata daca un scaun auto este omologat, puteti verifica daca are eticheta de omologare.

Scaun auto pentru grupa 0 / 1 (greutatea 0 – 18 kg):
- Grupa 0+ (0-9kg) - utilizare cu spatele la directia de mers, cu prinderea copilului in hamurile proprii.
- Grupa 1 (9-18 kg) – utilizarea cu fata la directia de mers, cu perna frontala ajustabila (sistem in curs de patentare). Perna frontala sporeste protectia pentru copil, actionand ca un air-bag in cazul adultilor, intrucat in caz de impact, forta este dispersata pe o suprafata mai mare evitandu-se in acest fel forta asupra coloanei vertebrale (asa cum se intampla in cazul utilizarii centurilor de siguranta, cu fata catre directia de mers).

Documentatie
Documentatie
Brand Cybex
Culoare Nu
TVA Inclus
Comentarii

Produse din aceeasi categorie cu - Scaun auto copii Cybex Sirona Isofix

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.