SEO - Magazin online realizat in Magento

Magazin online realizat in Magento

Realizare magazin online Magento

  • magazin online Magento
  • Creere magazin online
  • Realizare magazin online Magento
Magazin online realizat in Magento
Site web realizat in Magento

Magento este una dintre cele mai populare platforme e-Commerce de pe piata la ora actuala, pentru magazine online de dimesiuni medii si peste. Din punct de vedere tehnic Magento este creat special pentru magazine online imense, cu cataloage de peste 10000 produse, cu zeci de comenzi plasate simultan. Pentru a putea acomoda un astfel de volum de lucru platforma trebuie sa fie robusta, stabila si in general proiectata si nu adaptata pornind de la acesti parametri.

Unul dintre punctele forte ale Magento in afara stabilitatii ar fi ca platforma este din start foarte bine optimizata pentru SEO ( Search Engine Optimisation ) avand toate campurile ce ii permit o comunicare solida cu robotii motoarelor de cautare pentru o indexare si o listare rapida a paginilor site-ului in rezultatele acestora.

In plus fata de ceea ce vine "out of the box" platforma poate fi facuta sa fie foarte rapida prin diverse optimizari cum ar fi compresii asupra codului HTML rezultat, compresia si concatenarea CSS ( fisierul / fisierele responsabile de designul paginii web ) si JS ( fisierul / fisierele care sunt responsabile de functionalitatea elementelor din site ).

Durata de executie a unui site in Magento este de circa 30 de zile calendaristice.
Pretul nu include popularea site-ului ( introducerea produselor ), dar acest serviciu poate fi asigurat contra-cost in urma unei intalniri de analiza.
6.023,00 RON

Disponibilitate: in stoc

Descriere

Detalii

Echipa noastra este specializata in Magento, magazinul online www.bebepunk.ro este realizat de noi iar rezultatele acestuia ne-au incurajat sa oferim acest serviciu de "realizare site web de tip magazin online" si altora. Traficul si implicit vanzarile www.bebepunk.ro sunt intr-o proportie majora rezultate din cautari organice prin Google.
Documentatie
Documentatie
TVA Inclus
Comentarii

Produse din aceeasi categorie cu - Magazin online realizat in Magento

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.