Puericultura - Aparat aerosoli cu ultrasunete - 5075 NUVITA Italia

Aparat aerosoli cu ultrasunete - 5075 NUVITA Italia

Aparat cu aerosoli, nebulizator cu ultrasunete 5075 NUVITA

  • Aparat cu aerosoli, nebulizator cu ultrasunete 5075 NUVITA
Aparat aerosoli cu ultrasunete - 5075 NUVITA Italia
Aparatele cu aerosoli sau nebulizatoarele 5075 NUVITA Italia sunt indicate in tratamentul dereglarilor pulmonare, traheita, bronsita, sinuzita, alergii si raceli.
Designul compact, simplu al acestui nebulizator ce cantareste doar 230 g asigura un tratament de inhalare foarte confortabil.

Brand: NUVITA - Italia
Cod produs: 5075
Garantie 2 ANI
.
362,00 RON

Disponibilitate: Stoc terminat

Descriere

Detalii

* RAPID 0,7ML/min

* SILENTIOS

* COMPACT *

Sistem pentru aerosolterapie cu ultrasunete DESIGN COMPACT

Aparatele cu aerosoli sau nebulizatoarele sunt indicate in tratamentul dereglarilor pulmonare, traheita, bronsita, sinuzita, alergii si raceli.

Designul compact, simplu al acestui nebulizator ce cantareste doar 230 g asigura un tratament de inhalare foarte confortabil.

Aparatul se utilizeaza cu apa de la robinet sau apa distilata si solutia medicamentoasa recomandata de catre medicul dumneavoastra pentru a obtine un abur de vapori de frecventa inalta.

Tratamentul administrat este unul foarte silentios datorita tehnologiei avansate cu ultrasunete.

Metoda intuitiva de controlare a volumului fluxului de aer, cu trei nivele prestabilite, permite adaptarea optima a intensitatii tratamentului recomandat.

Nebulizatorul este folosit in tratamentul astmului si altor afectiuni respiratorii in care tratamentul cu aerosoli este indicat. Va rugam consultati medicul pentru a stabili exact tratamentul de care aveti nevoie corespunzator afectiunii de care suferiti.

 Accesorii: * adaptor AC * masca adult si masca pentru copil, * tub extensibil * gentuta pentru transport * 5 cupe de medicatie reutilizabile * pieasa bucala * pieasa nazala Specificatii: * Alimentare: 100-120VAC or 220-240VAC 50/60Hz * Consum energie:10 W * Frecventa ultrasunete: 2,5 MHz3 * Nivele de nebulizare ajustabile – de la 0.2 la 0.7 ml/minut in functie de densitatea medicamentului * Dimensiunea particulelor 5 μm * Capacitatea cupei de medicatie: 8ml * Timer : aprox. 10 minute * Dimensiuni: 8,8 x 5,3 x 14,3 cm

Documentatie
Documentatie
Brand Nuvita
Culoare Nu
TVA Inclus
Comentarii

Produse din aceeasi categorie cu - Aparat aerosoli cu ultrasunete - 5075 NUVITA Italia

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.